Christofer

Jag tänkte att det är dags att presentera personalen lite och då börjar vi med vårt senaste tillskott. Christofer importerade vi från fastlandet, närmare bestämt Kista. Allt började med att hans sambo hörde sig för i olika grupper på facebook om hur det funkade att flytta till ön, vi snappade upp att hennes sambo jobbade som målare och högg direkt!

Vi behöver bli fler och hade redan annonserat lite om det så tajmingen kunde ju inte bli bättre. Jag fick direktkontakt med Christofer och det verkade vara en skön snubbe, han kom på besök ett par veckor senare när familjen var här på semester och vi allihop som var med tänkte som i tjuren ferdinand på julafton, “honom ska vi ha” 🙂 Christofer har jobbat som målare i 12 år varav de senaste i egen regi, det såg vi som ett plus då han har en förståelse för hur vi har det som ska pyssla ihop jobb åt alla och tänka på ekonomin i allt osv.

Tiden mellan intervjun och han anställdes gick snabbt, hela familjen med sambo och två barn kom med direkt och en lägenhet köptes i Vibble. Christofers sambo My har en historia med sommarställe i Vibble så valet av bostadsort var inte så svårt, däremot kändes det inte helt rätt med lägenhet. Jakten på hus tog fart ganska omgående och för ca en månad sen flyttade de in i en villa, såklart i Vibble.

För företaget har Christofers ankomst betytt en del nya sätt att jobba och tänka för oss, vi tar gärna till oss sånt som kan göra oss bättre eller mer effektiva och ni vet ju att de där stressade stockholmarna kan det där med effektivisering 🙂 Den största vinsten för företaget är dock Christofers personlighet, väldigt öppen och passar direkt in i “familjen” som vi gärna kallar det och han är helt klart firmans clown. Att han gillar att baka och matar oss med diverse godsaker är ju inte att förringa heller, tyvärr närmar sig badsäsongen… Som jag förstått det så har flytten till öjn från storstan bara varit positiv, ett helt annat tempo här säger Christofer.