Nu går vi in i nästa fas!

Nytt år, nya tag! Från 2017-01-01 kör vi på under ett nybildat aktiebolag: AB Lundgrens Visby. Fortsättningsvis kommer vi som vanligt kalla oss “LG.s” i dagligt tal men på fakturor och annat står rätt namn, ifall nån blir fundersam. Fredrik har också gått in som delägare som ett första steg i att ta över efter farsgubben med tiden.

Det kommer ett nytt telefonnummer som kommer gå till oss båda, för att ni lättare ska nå oss, detta borde komma igång om någon vecka, mer info då. Det nya organisationsnumret är 559080-7599. Gamla firman kommer fortfarande finnas kvar men med inriktning på byggsidan.

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Nu går vi in i nästa fas!

Sommar och skönt!

Härligt väder har vi fått, vilket innebär att utomhussäsongen har kommit igång. Vi har påbörjat målning av en husfasad och håller på att slutföra fönsterjobb i innerstan. Förstärkning har anlänt i form av Josefine som kompletterar oss väldigt bra, speciellt när det gäller tapetsering som hon tycker är roligt. Så fort vi samlats på samma ställe samtidigt ska vi försöka få till nåt nytt gruppfoto.

Följ oss gärna på Facebook för lite mer snabba uppdateringar!

lgsinnerstan

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Sommar och skönt!

Snart vår?

Idag har det varit riktigt vårväder, hoppas det håller i sig så utomhussäsongen kan få fart lite tidigare i år.

Ifall ni tyckt att Calle sett lite långhårig ut på sistone så beror det på att han är på storövning med sin förra arbetsgivare försvarsmakten och vi har tagit hjälp av Josefine under tiden.

Jag (Fredrik) och chefen var på Coloramamässa nu i veckan, spännande att se lite nyheter och få prata direkt med de som framställer en del av materialet vi använder dagligen. Det var första året som vi hantverkare blev medbjudna på Coloramas mässa, det har bara varit för butikspersonalen tidigare. Tack till Colorama för detta och hoppas det blir fler år!

mässa

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Snart vår?

Oj, vi har visst en hemsida också!

Hemsidan har blivit väldigt eftersatt ett tag, det positiva i det hela är att vi har haft så otroligt mycket att göra och det är ju synd att klaga på. Ni som följer oss på Facebook (http://www.facebook.se/lgsmaleri) har ju märkt att det kommer lite små uppdateringar då och då, men här på hemsidan har inget hänt sen i somras.

Calle har lyckats fastna på bild ett par gånger och vi har faktiskt fått ännu mer tillökning sen dess i vår nya “rookie” Jenny.20151104_111102

Lars-Gunnar, Fredrik, Jenny, Patric och Calle

Det kommer bli lite tätare mellan uppdateringarna även här men vill ni följa oss i lite lättsammare ton så “gilla” vår Facebooksida där jag lägger ut lite bilder och små anekdoter lite oftare.

 

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Oj, vi har visst en hemsida också!

Tillökning!

Vi har glädjen att meddela att vi nu har anställt en person till vid namn Calle. Bild på nytillskottet kommer inom kort tillsammans med lite mer info. Han fick direkt kasta sig in och börja måla ute på Fridhem.

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Tillökning!

Nu är vi internationella!

Gå gärna in och läs artikeln om oss i den Australiensiska målartidningen Aussie Painting Contractor. En målare från Australien var på kryssning och snubblade över oss här i Visby och ville ha ett reportage. Extra kul att jag (Fredrik) fick beröm över min “impeccable english” som jag var så nervös över =)  http://issuu.com/paintersinfo/docs/aussie_painting_contractor_may_2015/25?e=3439717/12558065

aussieartikel

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Nu är vi internationella!

Vår i luften

I dagarna har det blivit klart att vi sponsrar den gotländska båten Razzle Dazzle i sommarens ÅF Offshore Race (Gotland Runt).

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Vår i luften

Mycket har hänt

Mycket har hänt i företaget i år. Vi har fått en ny medarbetare i Patric Stjärnström.

Patric har i många år sålt färg i Visby Färgcenter och har stor kunskap om materialen vi arbetar med. Han är även utbildad för att kontrollera och analysera fasadfärger.

Vi har även fått en lokal med förråd, möjlighet att utföra vissa målningsarbeten och kontor.

Bilen är utbytt till en något mer praktisk storlek.

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Mycket har hänt

Det går framåt

Ny hemsida innebär lite inkörningsperiod innan allt har kommit på plats, dessutom måste alla utejobb få sin tid. Vi har under sommaren en ny medhjälpare i Patric Stjärnström.

 

 

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Det går framåt

Nytt och fräscht!

Nytt år, ny hemsida!

Vi kommer fylla på med innehåll efterhand, saknar du något eller har några funderingar är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret.

 

Publicerat i Hemsidan | Kommentarer inaktiverade för Nytt och fräscht!