Bli en bättre målare!

Börja jobba hos oss, här får du vara med och utveckla företaget. Vi strävar alltid efter ett bättre resultat genom att testa nya metoder och material, vilket gör att du som målare också utvecklas snabbare.
Nu satsar vi på en ny marknad med ännu högre krav på bra kvalitet och behöver samtidigt bli fler för att klara att hantera vår orderingång. Kunskaper inom byggnadsvård och kulturmålning är meriterande. Våra kunder är i huvudsak privatpersoner men vi har även butikslokaler, kontor och liknande. Inga slitsamma enformiga stora nybyggen.

Om oss:

Vi har fördelarna av ett större måleri med vårt kollektivavtal, fräscha stora lokaler (enligt obekräftade uppgifter är vi enda måleriet på Gotland med skilda omklädningsrum för killar och tjejer) mm men också fördelarna av att vara små med familjär stämning och större möjligheter till att utvecklas som person, med mer ansvar samt chansen att få vara med och påverka hur företaget ser ut om några år. 

Fikarum, omklädningsrum och myshörna.

För oss är medarbetarna en tillgång och vi ser gärna att du mår bra, därför omfattas du också av en sjukvårdsförsäkring som gör att du får snabbare vård och hjälp av t.ex. naprapat eller läkare för att förebygga skador. Hos oss får du göra jobbet bra, det viktigaste är kvalitén, inte att du är den snabbaste målaren i stan. Vi har gemensamt tagit beslutet att inte köra ackord för att minimera stress.

Om dig:

Vi söker dig med ett gediget intresse för måleriyrket, du är stolt över ditt arbete och klarar att ta projekt på egen hand. Du har också en god förmåga att samarbeta med andra yrkesgrupper och kunder. Det är viktigt att du behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift med tanke på kommunikation till kund och samarbetspartners.
Du är ansvarstagande och arbetar strukturerat, det är viktigt att tider hålls och att arbetet sker effektivt. Framför allt värderas noggrannhet och kvalité i utfört arbete, samt nöjda kunder.

Ena toaletten är stor med dusch och tvättmaskin.

Vi ser gärna att du har:
– Måleriutbildning alt. minst 5 år i måleribranchen
– Intresse och erfarenhet av byggnadsvård samt kunskap inom fönsterrenoveringar
– Noggrann och självgående
– God kunskap i svenska och engelska
– Fingertoppskänsla och sunt förnuft
– Datorkunskap
– B-körkort – tillgång till egen bil

Övrigt:
– Lön – enligt kollektivavtalet/individuell
– Anställningsvillkor – enligt kollektivavtalet
– Rök- och drogfri arbetsplats

Vi hoppas du skickar mail/cv till info @ lgsmaleri.se eller så ringer du på 0498-248400 om du har några frågor.